Vlasnik i predsjednik Intera Massimo Moratti je odbacio špekulacije o tome kako bi uskoro mogao prodati taj klub, nakon što su se pojavile vijesti kako je 68-godišnji Talijan razgovarao s potencijalnim kupcem, indonezijskim biznismenom Erickom Thohirom.


"Mislim da kruži previše glasina. Pročitao sam sve što se piše i obično je 90% toga netočno. Ne, ne prodajemo većinski udio u klubu, razgovarali smo o nečemu sasvim drugom. To ćemo napraviti ako Inter bude imao koristi od toga, ako ne bude koristilo klubu, onda ćemo to napustiti. Ne vjerujem da će se nešto odlučiti u sljedećih nekoliko dana." rekao je Moratti za klupsku službenu stranicu, spomenuvši i kako je izgradnja vlastitog stadiona jedna od tema razgovora.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Inter iza sebe ima lošu sezonu na terenu, u kojoj je završio tek na devetoj poziciji Serie A, te sljedeće sezone neće igrati europska natjecanja. Nakon sezone otkaz je uručen treneru Andrei Stramaccioniju, a na njegovo mjesto je doveden donedavni trener Napolija Walter Mazzarri, dok se igračka pojačanja za sljedeću sezonu tek očekuju.