Novi trener Intera Walter Mazzarri je obećao kako na treninzima neće biti nikakvog popusta za njegove igrače dok se budu pripremali za novu sezonu, koju bi trebali započeti snažno i završiti na jednom od mjesta koja vode u europska natjecanja.


Inter je i prošlu sezonu započeo u visokom ritmu, ali nakon što su ozljede značajno prorijedile momčad završili su tek na devetom mjestu, što je dovelo i do otkaza Andrei Stramaccioniju, kojega je zamijenio Mazzarri, nakon što je odveo Napoli do drugog mjesta i osigurao tom klubu nastup u Ligi prvaka.

Na svojoj današnjoj prezentaciji medijima, Mazzarri je rekao kako je njegov glavni prioritet naviknuti momčad na njegove metode rada, kakve je ustanovio u proteklom četverogodišnjem razdoblju u Napoliju.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"U modernom nogometu morate biti iznimno dobro pripremljeni i psihički i fizički i zbog toga inzistiram na radnoj etici. To mi je sveto. Prva stvar koju ću reći igračima kad ih vidim je da je trening svetinja: ako propustite trening, morate imati ekstremno dobar razlog za to, inače morate biti na treningu i davati svoj maksimum. Ako je igrač talentiran, na terenu će morati pokazati da je bolji od ostalih." rekao je Mazzarri.

Mazzarri je najavio žestok ritam priprema pred sljedeću sezonu: "Prva dva tjedna ćemo imati svaki dan dva treninga. Tijekom godina smo ustanovili pravi ritam priprema i to nam je donijelo uspjeh, tako da to nećemo mijenjati. Želimo krenuti u sezonu na određeni način, a onda ćemo, što se fizičke izdržljivosti tiče, na taj način i nastaviti."