Tridesetdevetogodišnji kapetan Intera Javier Zanetti je, unatoč tome što mu je teška ozljeda ahilove tetive u travnju prerano okončala proteklu sezonu, potpisao novi jednogodišnji ugovor s tim klubom.


Bivši argentinski reprezentativac je klupski rekorder s 837 odigranih utakmica, otkako je stigao na San Siro iz argentinskog Banfielda 1995. godine. Zahvaljujući novom ugovoru, Zanetti će za Inter igrati i u petom desetljeću svog života.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Prije svega se želim zahvaliti klubu za povjerenje koje su mi ukazali. Dugo smo razgovarali o mojoj ozljedi i odlučili smo odraditi još jednu godinu. Oni su ponovno pokazali da vjeruju u mene i moju strast prema Interu. Nadam se da ću im se moći na terenu odužiti za to." rekao je Zanetti za službenu stranicu Intera.

"Želio bih se zahvaliti i brojnim navijačima koji su mi slali svoje poruke ljubavi tijekom ovih posljednjih nekoliko tjedana, a to su pokazali i prema momčadi u prvih nekoliko dana prodaje sezonskih utakmica, pokazavši tako da će i sljedeće sezone biti uz nas. Ja radim sve što mogu kako bih se vratio zdrav i spreman, te kako bih bio spreman za trenera i suigrače." dodao je Zanetti.