Francuski vezni nogometaš u redovima Milana Mathieu Flamini je otkrio kako je razočaran ponudom tog kluba za produljenje ugovora, te je najavio kako će ovog ljeta napustiti redove tog kluba.


"Neću prihvatiti ponudu za produljenjem ugovora na razdoblje od samo dvije godine. S 29 godina, nakon pet sezona u Rossonerima, i nakon četiri važna gola koja sam postigao prošle sezone, zaslužio sam drugačiji tretman. Razočaran sam i krenut ću svojim putem. Moja budućnost? Sve je moguće." rekao je Flamini za list Corriere dello Sport.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Flamini je trenutno slobodan igrač, budući da mu je prethodni ugovor s Milanom istekao ranije ovog tjedna, a teško je zamisliti kako će veliki broj navijača Milana žaliti zbog njegovog odlaska, budući da je posljednju vrhunsku predstavu pružio još kao igrač Arsenala.

Isti list prenosi i vijest kako je Milan s tvrtkom Banca Popolare di Milano dogovorio trogodišnju sponzorsku suradnju. Ova banka bi trebala postati glavni sponzor kluba, ali neće zamijeniti Fly Emirates kao sponzora za dresove.