Vezni nogometaš talijanskog prvoligaša Napolija Marek Hamšik je uvjeren kako odlazak urugvajskog napadača Edinsona Cavanija neće utjecati na njihove šanse da se sljedeće sezone bore za Scudetto.


Urugvajac bi do kraja dana trebao biti predstavljen kao novi igrač Paris Saint-Germaina, koji će Napoliju za njega platiti odštetu u iznosu od čak 63 milijuna eura, a iako je on prošle sezone svojim golovima značajno pridonio osvajanju drugog mjesta, Hamšik je uvjeren kako se momčad, koja je ostala i bez trenera Waltera Mazzarrija, ponovno može nositi s Juventusom.

"Cavani je odabrao svoj put. To samo znači da će doći još motiviraniji napadač koji će nam pomoći i postizati golove. Jasno je, ipak, kako će biti teško dovesti igrača Edinsonovih kvaliteta." rekao je Hamšik za Gazzettu dello Sport.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Razgovarao sam s novim trenerom Rafom Benitezom. On mi je rekao što očekuje od mene. On je tražio od mene da postignem petnaest golova i nadam se da ću to ispuniti."

Nakon što je s Napolijem 2012. godine osvojio Coppa Italiu, a prošle sezone u Serie A završio kao drugoplasirani, Hamšik je izrazio i svoja očekivanja od budućnosti.

"Želim osvojiti još nešto, podići trofej. Borit ćemo se za Scudetto i nadamo se otići što dalje u Ligi prvaka. Imamo jaku momčad i još ćemo se pojačati. Napoli može napraviti korak naprijed, unatoč jakoj konkurenciji."

{fshare}