Dopredsjednik Milana Adriano Galliani je izjavio kako ne očekuje da će japanski reprezentativac Keisuke Honda ovog ljeta stići u taj klub, osim u slučaju da ne intervenira neki sponzor i osigura sredstva za otkup njegovog ugovora.


Japanski vezni nogometaš je već neko vrijeme na meti talijanskog kluba, ali sve je izglednije kako će za prelazak na San Siro morati pričekati do siječnja, kad mu istječe ugovor s moskovskim CSKA.

"Osim ako ne dođe do intervencije izvana, na primjer od strane nekog od njegovih sponzora, Honda će stići tek u siječnju. Igračeva ekipa, uključujući njegovog brata, su u Moskvi kako bi pregovarali o transferu u Milan, ali samo zato što njegov ugovor istječe 31. prosinca. CSKA je bogat klub koji je tražio puno novca za raniji raskid ugovora, tako da se čini teško da ćemo uspjeti ispuniti njihove zahtjeve, osim ako neki sponzor ne da svoj doprinos." rekao je Galliani za Sky Sports Italia.  

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Novi ugovor nedavno je potpisao Robinho, koji je bio praktički na izlaznim vratima kluba, a Galliani kaže kako se on mora dokazati u tom klubu, nakon razočaravajuće protekle sezone.

"Robinho je pristao na smanjenje plaće i produljenje ugovora. Rekao sam mu: 'nisi napravio puno toga prošle sezone, tako da si ti praktički novo pojačanje i moraš dokazati što možeš napraviti'. Nije da je Robinho želio napustiti Milan, on se samo želio vratiti 'doma' u Santos, ali kako to nije bilo moguće, svi smo odlučili krenuti ispočetka." dodao je Galliani.


{fshare}