Mladi talijanski reprezentativni napadač Stephan El Shaarawy kaže kako ne žali zbog svoje odluke da odbije mogućnost prelaska u englesku Premier ligu, te dodaje kako je navijač Milana od malih nogu i sada je u klubu u kojem je uvijek i želio biti.


"Koliko sam blizu bio odlasku? Nimalo, uvijek sam bio uvjeren u svoju odluku, tako da ni u jednom trenutku nisam ni pomislio na odlazak. Navijač sam Milana od malih nogu, tako da je igranje za Milan za mene ostvarenje sna. Ne bih nikad otišao, ni da sam dobio ponudu od Reala. Rekao bih ne svakom klubu. Istina je da do konkretnih ponuda od takozvanih velikih klubova nikad nije ni došlo. Želim biti ovdje još dugo i pisati povijest Milana." rekao je El Shaarawy za Tuttosport.

Nakon sjajne jesenske polusezone 2012./2013., El Shaarawyeva forma je bila u značajnom padu u proljetnom dijelu sezone, što je koincidiralo s dolaskom Maria Balotellija u klub, a to je dovelo do priča o tome kako su njih dvojica taktički nekompatibilni.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Mario i ja smo više od suigrača, mi smo iskreni prijatelji. Uvijek smo zajedno, a pričamo i o zajedničkoj igri. Nikad nisam slušao nikoga tko je govorio kako je on moj problem. Zapravo, on je jedan od ljudi koji su bili najbliže uz mene u teškim trenucima i hrabrio me. Nema ljubomore između nas. Uvjeren sam da mogu igrati jednako dobro i s njim i bez njega na terenu. Također mislim da je normalno za dvadesetogodišnjeg igrača da ne mora nužno zabijati golove svaki tjedan. Protivnici su me također upoznali i pozornije me proučili."

"Massimiliano Allegri mi kaže kako sam predvidljiviji kad ulazim prema golu s lijeve strane, tako da bih trebao više igrati kao napadač. Znat ću kako ću se adaptirati, iako mi je lakše početi na lijevoj strani, jer sam tu počeo karijeru. Također želim naglasiti kako nikada nije bilo nikakvog sukoba s trenerom Allegrijem. Kad me je izostavio iz momčadi protiv Napolija, objasnio mi je svoje ideje i nije bilo nikakve potrebe za kaosom koji je uslijedio u medijima. Iz tog iskustva sam izvukao pouke za budućnost. Naučio sam da se nogomet može promijeniti u jednom danu, bila to pozitivna ili negativna promjena. Morate zadržati uzdignutu glavu i u uspjehu i u neuspjehu." dodao je El Shaarawy.