Argentinski napadač Carlos Tevez kaže kako je prije nego što je na njegova vrata pokucao Juventus osjećao kako je postigao sve što je mogao u nogometu, te je bio spreman čak i na odlazak u igračku mirovinu.


Dvadesetdevetogodišnji napadač je u lipnju iz Manchester Citya preselio u Juventus, a sada je otkrio kako ga je sukob s bivšim menadžerom Robertom Mancinijem gotovo natjerao da okonča karijeru.

"Uvijek sam govorio kako želim okončati karijeru s 28 godina, a bio sam blizu da to i učinim nakon sukoba s Robertom Mancinijem. Bio sam doista umoran. Osvojio sam Ligu prvaka i Premier ligu s Manchester Unitedom, a onda i FA kup s Manchester Cityem. Osvojio sam sve što sam osjećao da mogu osvojiti i bilo je trenutaka kad sam bio sit nogometa i želio otići u mirovinu. Onda je došla ponuda Juventusa, jednog od najvećih klubova u Europi, i oni su me natjerali da se predomislim." rekao je Tevez.


Tevez je također dodao kako je njegova reprezentativna karijera stvar prošlosti, budući da za Argentinu nije igrao još od 2011. godine.

"Moja reprezentativna karijera je gotova. Rekao sam vam ranije sve o reprezentaciji i nemam ništa za dodati. To je gotovo i to je prošlost." dodao je Tevez, koji je za reprezentaciju Argentine ukupno od 2004. do 2011. godine odigrao 62 utakmice i postigao 13 golova.