Napadač Intera Diego Milito kaže kako je blizu povratka u puni pogon, nakon što je zabio u prvoj utakmici po povratku s rehabilitacije, u prijateljskoj utakmici protiv švicarskog kluba Lugana.


Milito je s oporavkom od ozljede krucijalnog ligamenta započeo prije sedam mjeseci, a na teren se u utakmici po prvi put vratio danas, u susretu koji je završio neriješenim rezultatom 2:2.

Nakon što je Lugano poveo rezultatom 2:0, strijelac je bio i Zdravko Kuzmanović, ali sva pozornost bila je usmjerena na tridesetčetverogodišnjeg Argentinca.


"Bilo je sjajno ponovno zatresti mrežu. To je ono za što svaki napadač živi. Ali, osim gola, bilo je važno upisati neku minutažu. Bilo je dobro za mene igrati u prijateljskoj utakmici protiv čvrstog protivnika. Samo moram raditi kako bih bio što čvršći i brži, a za to je potrebno vrijeme nakon sedam mjeseci izvan terena." rekao je Milito.

Inter je započeo novu sezonu Serie A s dvije pobjede iz dvije utakmice, a Milito se želi što prije probiti u planove novog trenera Waltera Mazzarrija.

"Nadam se da ću se što je prije moguće vratiti u svoju najbolju formu. Želim biti spreman kako bih pomogao treneru kad me zatreba. Ono najgore je iza mene i sada sam gotovo spreman za povratak na teren." dodao je Milito.