Torinski dnevni list Tuttosport tvrdi kako čelnici Juventusa namjeravaju pojačati svoje napore u pokušaju dovođenja u svoje redove krilnog nogometaša Fiorentine Juana Cuadrada.


Kolumbijac, koji je u zajedničkom vlasništvu Fiorentine i Udinesea, iza sebe ima nekoliko sjajnih mjeseci, čime je privukao pozornost brojnih klubova, među kojima je i Juventus.

Juventus ovog vikenda igra prvenstvenu utakmicu s Udineseom, pa generalni menadžer kluba Beppe Marotta namjerava iskoristiti tu priliku kako bi o mogućem transferu porazgovarao s predsjednikom Udinesea Giampaolom Pozzom.


S obzirom da su ova dva kluba u posljednjih nekoliko godina uspješno zaključili niz poslova, ne bi trebalo biti problema ni u pregovorima oko Cuadrada, ali bit će puno teže doći do dogovora s Firoentinom, koja je uvijek jedan od kandidata za najviše pozicije u Serie A i samim time izravan konkurent Juventusu.

Dvadesetpetogodišnji Cuadrado je ove sezone postigao dva gola i dodao dvije asistencije u devet prvenstvenih utakmica u dresu Fiorentine, a u posljednje ga se vrijeme, između ostalih klubova, povezuje s londonskim Arsenalom i minhenskim Bayernom.