Kontrovezni talijanski reprezentativni napadač Mario Balotelli je izjavio kako je odan svom trenutnom klubu Milanu i ne razmišlja o odlasku iz njega, a navijačima je obećao kako će promijeniti svoje ponašanje.


Dvadesettrogodišnji nogometaš je u prošlosti imao niz sukoba sa sucima, trenerima, suigračima, protivnicima, kao i navijačima, a izazivao je i niz problema izvan terena. Iako se od dolaska u Milan znatno primirio, njegov temperament i dalje je predmet rasprava, a on tvrdi kako će se to u budućnosti dodatno promijeniti.


"U odnosu na prošlost, mnoge su se stvari promijenile... Pokušat ću promijeniti određene stavove. Ali ostat ću u Milanu. U misli mi se urezala sva toplina navijača otkako sam došao u ovaj klub." rekao je Balotelli za magazin Buone Notizie.

Pohvalio je i svoje dosadašnje karijere za njihovu ulogu u razvoju njegove karijere, unatoč tome što su mu pristupali na različite načine.

"Svi su odigrali različitu ulogu. Roberto Mancini mi je bio poput oca, Jose Mourinho je veliki motivator, a Massimiliano Allegri je poput suigrača." dodao je Balotelli.