Dopredsjednik Milana Adriano Galliani tvrdi kako čelnici tog kluba nisu sa svojim bivšim igračem Clarenceom Seedorfom postigli nikakav dogovor o preuzimanju trenerske pozicije na kraju sezone, o čemu su danas špekulirali talijanski mediji.


Naime, kako su javili neki mediji iz Italije, Seedorf je s Milanom potpisao predugovor po kojem bi zamijenio Massimiliana Allegrija na mjestu trenera na kraju sezone, no Galliani tvrdi kako taj klub nema nikakvih planova po pitanju trenera za sljedeću sezonu.

"Nema ničega u tim pričama, nikakvih razgovora. Allegri je trener i mi trenutno razmišljamo samo o tekućoj sezoni." rekao je Galliani za Lancenet.


Seedorf je deset godina proveo na San Siru kao igrač Milana, a trenutno je član brazilskog prvoligaša Botafoga. O njegovom mogućem povratku na San Siro u ulozi trenera špekulira se već nekoliko tjedana, iako je i sam Seedorf prošlog mjeseca izjavio kako nikakvih razgovora nije bilo.

Još jedno ime koje se spominje kao mogući nasljednik Allegrija, čija je pozicija došla pod znak pitanja nakon lošeg početka sezone u domaćem prvenstvu, je donedavni menadžer Tottenhama, Andre Villas-Boas.