Predsjednik talijanskog prvaka Juventusa Andrea Agnelli tvrdi kako nema nikakvih problema oko ostanka Paula Pogbe u klubu u bližoj budućnosti, ali kad se radi o dužem razdoblju, svjestan je kako talijanski klubovi jednostavno ne mogu ponuditi plaće igračima kakve mogu klubovi u nekim drugim državama.


Što se više odgađaju pregovori između kluba i Pogbe oko novog ugovora, pojavljuje se sve više klubova potencijalno zainteresiranih za usluge mladog francuskog reprezentativca, pa se s njim sada povezuju engleski premierligaši poput Arsenala, Manchester Uniteda, Manchester Citya, Chelsea, kao i francuski prvak Paris Saint-Germain.

U Juventusu su dugo bili uvjereni kako će bez problema s Pogbom dogovoriti produženje ugovora i nakon 2016. godine, do kada mu vrijedi aktualni ugovor, ali oprezni Agnelli je za Tuttosport rekao: "U ovom trenutku nema nikakvih problema. Ali, talijanski klubovi sebi ne mogu priuštiti plaće od šest milijuna eura. Teško će ga biti zadržati u budućnosti."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Pojavile su se i špekulacije kako bi iskusni Andrea Pirlo mogao biti na izlaznim vratima, ukoliko uskoro ne uslijedi dogovor oko produženja suradnje, budući da mu ugovor istječe na kraju sezone, no Agnelli je uvjeren kako će sve biti riješeno na sastanku dogovorenom za početak sljedeće godine.

"Pirlo ima dogovor za sastanak s Giuseppeom Marottom za veljaču ili ožujak. On će još neko vrijeme ostati s nama." dodao je Agnelli.