Predsjednik milanskog Intera Eric Thohir je upozorio navijače tog kluba da se ne trebaju previše nadati brzom pojačavanju momčadi, budući da klub prvo treba prodati neke igrače u siječanjskom prijelaznom roku prije nego što dovede nove.

 

Nerazzurri su trenutno petoplasirana momčad talijanske Serie A, a nakon zimske stanke su izgubili dvije prve odigrane utakmice, protiv Lazia i Udinesea, te remizirali treću s Chievom. Unatoč vidljivom padu forme, Thohir, koji je prošle godine postao većinski vlasnik kluba, nema namjeru posegnuti u vlastiti džep ne bi li doveo nove igrače.

"Mi ne želimo raditi kao drugi klubovi, koji najavljuju kupovine, a onda ih ne realiziraju. Prije nego što kupimo igrače, trebamo neke od postojećih prodati. Ovog mjeseca ćemo morati revidirati stanje u momčadi. Postoje pozicije na kojima imamo puno igrača, a postoje i one na kojima nemamo jaku konkurenciju. Tražimo igrače na pozicijama koje su deficitarne." rekao je Thohir za indonezijske medije.

 

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

 

Inter je u četvrtak ispao iz kupa porazom od Udinesea rezultatom 1:0, da bi tri dana kasnije u ligi istim rezultatom izgubili i od Lazia, a u ponedjeljak navečer na svom terenu remizirali s Chievom. Unatoč svemu, Thohir nije zabrinut za klupsku budućnost.

"Naš projekt je vrlo jasan, u to nema sumnje. Mi želimo izgraditi zdrav, konkurentan i interesantan klub. Ovo je tranzicijska godina. Ovo je nulta godina, posljednja godina jedne fantastične ere. Tržište igrača se sastoji od niza prilika. Navijači ne trebaju očekivati bombe, ali ako budemo imali priliku, učinit ćemo nešto interesantno." dodao je Thohir.