Novi nogometaš Milana Keisuke Honda kaže kako je igrao tek s 50% svojih mogućnosti u utakmici protiv Verone u subotu, te bi navijači Rossonera tek trebali vidjeti sve ono za što je sposoban.


Japanski reprezentativac je odigrao nešto više od sat vremena u utakmici u kojoj je momčad novog trenera Clarencea Seedorfa upisala pobjedu zahvaljujući golu Marija Balotellija iz penala u 82. minuti.

"Još trebam unaprijediti kvalitetu svoje igre. Bilo je lijepo pobijediti u ovoj utakmici. Imali smo nekih problema u kontroli lopte, tako da to moramo unaprijediti, a moramo i više zabijati. Što se moje igre tiče, rekao bih da sam tek na 50% svoje razine igre." rekao je Honda.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Seedorf je već informirao Japanca što očekuje od njega, a dvadesetsedmogodišnji nogometaš se nada kako će napredovati iz utakmice u utakmicu.

"Sa Seedorfom savršeno komuniciram na engleskom jeziku. Imali smo malo vremena za razgovor o vrsti igre koju želi vidjeti od momčadi i o onome što očekuje od mene. Uvjeren sam da će stvari ići nabolje. Pobjede u utakmicama kao što je ova protiv Verone će mi također pomoći da napredujem i to je ono što želim. Vjerujem da ćemo igrati protiv više protivnika koji će se uglavnom braniti i pokušati nas iznenaditi iz kontranapada. Pobjede u takvim utakmicama će popraviti našu igru. Moramo trenirati naporno kako bismo to ostvarili." dodao je Honda.