Laziov kreativni vezni nogometaš Ederson ostatak će sezone provesti izvan terena, budući da će se morati podvrgnuti operaciji tetiva mišića zadnje lože, nakon što su pretrage pokazale kako su se odvojile od kosti.


Ispočetka se činilo kako se radi samo o istegnuću mišića, zbog čega bi Brazilac izvan terena bio samo nekoliko tjedana, ali dodatne pretrage su donijele puno lošije vijesti.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nažalost, dečko je pretrpio istu ozljedu kakvu je imao i ranije, ali ovog puta na desnoj nozi. Bit će mu potrebna operacija i već je kontaktirao istog specijalista koji ga je operirao i prošli put u Lyonu. Dogovorili smo se kako će tamo imati operaciju.

Bit će dugo izvan terena, oko pet ili šest mjeseci. U početnom razdoblju oporavka će morati biti potpuno imobiliziran u plastičnom oklopu, a nakon toga će započeti s laganim vježbama u bazenu.

Radi se o velikoj operaciji. Način na koji je zaradio ozljedu i bol koju je osjetio su nas odmah zabrinuli i znali smo da se ne radi o nečemu banalnom." rekao je Laziov liječnik Bianchini.

Dvadesetosmogodišnji nogometaš je zbog iste ozljede na lijevoj nozi bio izvan terena od kolovoza 2010. do ožujka 2011. godine.