Dugogodišnji tehnički direktor Intera Marco Branca napustio je tu poziciju, na zadovoljstvo navijača koji ga već dugo optužuju za nesposobnost, a na čiju je metu posebno došao nedavno nakon pokušaja razmjene Guarin - Vučinić s Juventusom.


Bivši napadač, koji je za Inter igrao od 1996. do 1998. godine, postigao je s čelnicima kluba sporazum o raskidu suradnje, a naslijedit će ga dosadašnji sportski direktor Piero Ausilio.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"FC Internazionale ovim putem želi objaviti kako su klub i gospodin Marco Branca postigli dogovor o okončanju suradnje. FC Internazionale predaje upravljanje klupskog tehničkog odjela sportskom direktoru Pieru Ausiliu, koji će odgovarati izravno glavnom direktoru Marcu Fassoneu.

Klub se zahvaljuje Marcu Branci za vrijedan doprinos koji je dao, prvo kao igrač, a onda i kao direktor, te mu želi sve najbolje u sljedećoj fazi njegove karijere. Gospodin Marco Branca se također zahvalio klubu na prilici koja mu je ponuđena i na prestižnim rezultatima koje su zajedno ostvarili." objavljeno je iz Intera.