Talijanski reprezentativni napadač Giuseppe Rossi nada se kako će biti u mogućnosti svom klubu Fiorentini uzvratiti na povjerenje koje su mu ukazali, nakon što se oporavi od posljednje ozljede koljena.


Bivši napadač Villarreala se ozlijedio u prošlomjesečnoj utakmici protiv Livorna, a pretrage su pokazale kako se ipak ne mora podvrgnuti operaciji, što je svakako dobra vijest, s obzirom na to da je jednom već jako dugo bio izvan terena zbog slične ozljede.

Rossi je u utorak preko tv ekrana gledao pobjedu svoje ekipe u kupu protiv Udinesea, a predsjednik kluba Andrea Della Valle je nakon utakmice pobjedu posvetio upravo njemu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Dvadesetsedmogodišnji napadač nada se kako će biti spreman za finalni dvoboj talijanskog kupa protiv Napolija, koji je na rasporedu tek u svibnju.

"Rekli su mi za posvetu koju mi je uputio Della Valle. To me ispunjava velikim zadovoljstvom. Bio sam presretan gledajući polufinale na televiziji. Razgovarao sam s nekim od čelnika kluba o ovom sjajnom rezultatu. Kad se vratim na teren, a nadam se da će to biti što je prije moguće, želim se odužiti Fiorentini za svo to povjerenje koje imaju u mene. Sa strpljenjem, napornim radom i posvećenošću, vratit ću se na teren. Gdje ćete vidjeti Giuseppea Rossija u svibnju? Na terenu, u finalu kupa, na Olimpicu." rekao je Rossi za Firenzeviola.it.