Čileanski reprezentativac Arturo Vidal je priznao kako mu gode špekulacije koje ga povezuju s mogućim prelaskom u redove madridskog Reala, Barcelone ili Manchester Uniteda, ali tvrdi kako je koncentriran isključivo na svoju igru u dresu talijanskog prvaka Juventusa.


Čileanac je nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor sa Starom Damom, ali špekulacije o mogućem odlasku u ljetnom prijelaznom roku unatoč tome ne prestaju.

Za čileanski list Las UItimas Noticias, Vidal je prokomentirao mogućnost da u budućnosti i u klubu zaigra sa suigračem iz reprezentacije Alexisom Sanchezom, koji je trenutno član Barcelone.

"Alexisa poznajem još otkako smo bili djeca, igrali smo zajedno za mladu reprezentaciju, a igrali smo zajedno i za Colo Colo. Naravno da bih volio igrati s nekim s kim dijelim neke zajedničke trenutke, ali to se može dogoditi i na način da on dođe u Juventus.

Ipak, odgovore na sva ta pitanja će donijeti vrijeme. Ja stojim čvrsto nogama na zemlji i pokušavam ne razmišljati previše o glasinama, inače bih poludio. Mislim da je bolje koncentrirati se na trening i spremati se maksimalno za utakmice. Real Madrid, Barcelona ili Manchester United? Lijepo je čuti svoje ime u kontekstu tih klubova, ali ja razmišljam samo o treningu, a ostalo ćemo vidjeti. Sada želim davati svoj maksimum za Juventus, jer kad čovjek počne sanjati, odete predaleko od nogometa. Ja želim ostati koncentriran i nositi dres Juventusa."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Dvadesetšestogodišnji nogometaš se osvrnuo i na svoj privatni život...

"Moja kćerka Elisabetta je stigla u divnom trenutku mog života. Pokušavam biti što više s njom u ulozi oca, iako nekad dođem doma umoran. Kad prestanem igrati, mislim da ću spavati tjedan dana. Iz tog razloga, mislim da sada trebam iskoristiti svaki trenutak i pokupiti sve moguće nagrade iz nogometne karijere.

Podrška navijača? Oni znaju da sam skroman. Ja sam normalan čovjek, koji je imao toliko sreće da radi ono što voli. Ne mogu puno reći o sebi, osim toga da na teren donosim svoje srce i profesionalizam."