Predsjednik i većinski vlasnik Intera Erick Thohir je potvrdio kako bi taj klub u svoje redove u ljetnom prijelaznom roku mogao dovesti Fernanda Torresa, Edina Džeku ili Alvara Moratu, a rekao je i kako je Bacary Sagna također na meti njegovog kluba.


Kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić već je dogovorio prelazak na San Siro na kraju sezone, no prema Thohirovim riječima, to je samo prvo u nizu pojačanja Intera za sljedeću sezonu.

Thohir je odlučan u namjeri da Inter ponovno učini jednom od glavnih snaga talijanskog nogometa, a na pitanja novinara o trojcu spomenutih napadača odgovorio je:

"I ja čujem ta imena. Možda će jedan od njih doista doći. Ali moramo poštovati naše okvire plaća."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


S Interom se povezuje i Arsenalov desni bek Bacary Sagna, kojemu na kraju sezone istječe ugovor s londonskim klubom. Arsene Wenger svog tridesetjednogodišnjeg sunarodnjaka želi zadržati na Emiratesu, ali Thohir se nada kako će ga uspjeti dovesti u Serie A.

"Ja nisam navikao davati nikakve objave ako nemamo potpisan ugovor. Mogu vam samo reći da nam se sviđa Sagna i da u ovom trenutku sve ovisi o njemu. Ako on ne dođe, dovest ćemo nekog mlađeg desnog beka." dodao je Thohir.