Dvadesetsedmogodišnji španjolski napadač Jose Callejon je priznao kako mu je bilo teško napustiti madridski Real, ali kaže kako ne žali zbog svoje odluke da od ljeta prošle godine karijeru nastavi u redovima Napolija.


Callejon nije uspio izboriti mjesto u standardnoj postavi momčadi kluba sa Santiago Bernabeu stadiona, te je pred početak ove sezone za deset milijuna eura preselio u Napoli, gdje je odigrao 32 prvenstvene utakmice i postigao dvanaest golova u momčadi Rafaela Beniteza.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Otišao sam iz Reala kako bih igrao konstantnije, više i kako bih napravio promjenu u karijeri. Nije bilo lako, Real je klub iz kojeg je teško otići, ali u jednom trenutku je prevladala moja ljubav prema nogometu i preselio sam u Napoli. Rafael Benitez mi je opisao projekt i ovaj klub. Imao sam još neke ponude, ali argumenti su bili na strani Napolija. Sada mogu potvrditi da nisam pogriješio. U Madridu, nogomet je važan, tamo živite pod velikim pritiskom. Ali ovdje je nogomet jednako važan kao religija. Osjećam se dobro ovdje i osjetim potporu ljudi. Nadam se da ću otići što je dalje moguće s Napolijem." rekao je Callejon za Corriere dello Sport.