Vezni nogometaš Milana Kaka je ponovio svoju želju za ostankom u tom klubu i sljedeće sezone, za koju se u ovom klubu nadaju kako će biti puno bolja od tekuće, u kojoj je momčad odavno ispala iz utrke za sve trofeje, kao i za nastup u Ligi prvaka.


Posebno je loš bio prvi dio sezone, što je rezultiralo otkazom treneru Massimilianu Allegriju, a iako su se igre i rezultati donekle poboljšali s dolaskom Clarencea Seedorfa, Milan trenutno drži tek deseto mjesto na ljestvici Serie A. To ipak znači da je plasman u Europa ligu nadohvat ruke, budući da bi za to trebalo biti dovoljno i šesto mjesto, koje je za sada Milanu udaljeno samo jedan bod.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Brazilac želi imati ulogu u sezoni za kojoj se i sam nada da će biti sezona oživljavanja kluba.

"Ja sam osobno zadovoljan svojim učinkom, ali općenito gledajući to nije bilo dovoljno dobro. Mogu napredovati sljedeće sezone i moja namjera je ostati. Ne želim dugo čekati na odluku, navijači mogu biti mirni, jer nema nikakvih zakulisnih igara il bilo čega. Bit će to osobni izbor mene i moje obitelji, ali najveća želja je ostanak u Milanu." rekao je Kaka.

Milan u nedjelju očekuje gradski derbi protiv Intera, a do kraja sezone slijede još gostovanje kod Atalante i domaći susret protiv Sassuola.