Bivši napadač Milana Filippo Inzaghi kaže kako je uzbuđen zbog mogućnosti da će postati trener seniorske momčadi tog kluba, no kaže kako dosadašnji razgovori po tom pitanju nisu niti započeli.


Očekuje se kako će četrdesetogodišnji trener juniorske momčadi Milana, koji je u tom klubu proveo posljednje desetljeće svoje igračke karijere, na klupi naslijediti Clarencea Seedorfa, koji bi uskoro trebao dobiti otkaz. Ipak, Inzaghi kaže kako je spreman nastaviti raditi s mladom momčadi ukoliko od prelaska na klupu prve momčadi ne bude ništa.

"Jesam li uzbuđen zbog onoga što čitam? Tko ne bi bio? Milan je moj život i moja priča. Prestao sam igrati za Milan, ali činim sve što klub traži od mene. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ja sam uposlenik Milana do 2016. godine. Mogao sam otići, ali htio sam ostati jer imam ugovor ovdje. To je staza koju ću slijediti. Ako mi budu priopćene neke dobre vijesti, to će biti sjajno. U suprotnom, ponosno ću nastaviti trenirati ove momke." rekao je Inzaghi za Milan Channel.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Inzaghi tvrdi kako on nije čuo ništa o svemu osim onoga što se može pročitati i čuti u medijima.

"Nisam imao nikakvih drugih vijesti o tome do sada, osim onoga što se govori u medijima. Ja sam uposlenik Milana. Naravno, ako Milan zatraži da radim neki drugi posao, bit ću jako sretan, ali ako ne, ostat ću trener Primavere kao i do sada. Ako mi nitko ne kaže drugačije, vodit ću mladu momčad na Dossena turniru, gdje ćemo biti prisutni. To je ono za što se pripremamo." dodao je Inzaghi.