Talijanski sportski dnevnici, rimska Gazzetta dello Sport i torinski Tuttusport, tvrde kako će nasljednik Antonia Contea na klupi torinskog Juventusa biti bivši trener Milana Massimiliano Allegri, s kojim je dogovorena dvogodišnja suradnja.


Conte, s kojim je na klupi Juventus osvojio tri uzastopna naslova prvaka Italije, je jučer šokirao navijače Juventusa iznenadnom ostavkom dva mjeseca nakon potpisa novog ugovora, a jutros je stigao novi šok u liku mrskog im Allegrija, kojemu nikad nisu oprostili negativne izjave na račun Juventusa u vrijeme dok je bio na klupi Milana.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


46-godišnji Allegri je u siječnju dobio otkaz u Milanu, te je od tada slobodan, no čini se kako ta loša polusezona nije utjecala na njegovu reputaciju, pa ga sada u svoje redove dovodi trenutno najjači talijanski klub.

Allegri je nakon dvije sezone na klupi Cagliarija došao u Milan 2010. godine, te s tim klubom osvojio naslov prvaka i talijanski superkup u sezoni 2010./2011., a te godine je proglašen i najboljim trenerom Serie A u izboru svojih kolega.