Srpski reprezentativac Adem Ljajić planira razgovarati s čelnim ljudima Rome nakon predsezonske turneje po Sjedinjenim Američkim Državama o svom statusu u klubu, ali ne želi napustiti taj klub, rekao je za Corriere dello Sport.


Poslije dolaska Juana Iturbea iz Verone počelo se govoriti o mogućnosti da dvadesetdvogodišnji vezni nogometaš napusti Romu samo godinu dana nakon što je stigao iz Fiorentine, ali on želi ostati u ovom klubu.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Normalno je da razgovarate o tržištu, tržište je uvijek živo, ali ja sam došao u Romu prije samo godinu dana i volio bih ostati. Razgovarat ću s upravom kluba i sa sportskim direktorom Walterom Sabatinijem. Volim Romu, potpisao sam četverogodišnji ugovor i volio bih kompletirati taj ciklus ovdje. Ako je velika konkurencija za mjesta, to je dobro za momčad. Moj cilj je pronaći svoje mjesto u momčadi, ali trener je taj koji donosi odluke." rekao je Ljajić.

S obzirom da je i trener Rome Rudi Garcia prošlog tjedna izjavio kako nema namjeru dopustiti odlazak Ljajića s Olimpica, čini se kako njegov ostanak ne bi trebao biti dvojben.