Utakmica talijanskog Superkupa ove će se godine igrati 22. prosinca u Kataru, objavljeno je danas iz vodstva talijanske nogometne lige. Utakmicom Superkupa tradicionalno se otvara nova sezona, ali ove godine igra se nešto kasnije, zbog sudjelovanja Napolija u kvalifikacijama za Ligu prvaka.


Utakmica između talijanskog prvaka i osvajača kupa igrala se u posljednjim godinama širom svijeta, od Sjedinjenih Država, preko Kine do Libije, a dvoboj u Kataru najavljen je na konferenciji za novinare koja je danas održana u Parizu.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Prvi čovjek Serie A Maurizio Beretta i generalni tajnik katarskog nogometnog saveza Saoud Al Mohannadi su prisustvovali konferenciji za novinare kako bi potvrdili dogovor.

Dogovor za sada vrijedi samo za ovu godinu, objasnip je Beretta, dodavši: "Zahvalni smo na prilici što naš Superkup možemo odigrati u interesantnoj i prestižnoj zemlji poput Katara."

Aktualni osvajač Superkupa je Juventus, koji je prošle godine na Olimpijskom stadionu u Rimu pobijedio Lazio rezultatom 4:0.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem