Trener talijanskog prvoligaša Intera Walter Mazzarri i dalje ima puno povjerenje uprave kluba predvođene vlasnikom Erickom Thohirom unatoč dva uzastopna visoka poraza od Cagliarija i Fiorentine u posljednja dva prvenstvena kola.


Inter je dobro otvorio novu sezonu i bio neporažen u prva četiri kola, ali pao je na deseto mjesto nakon poraza rezultatom 4:1 od Cagliarija i 3:0 od Fiorentine.

Porazi su neminovno doveli do preispitivanja povjerenja treneru, no Thohir je pozvao na strpljenje i ustvrdio kako klub umjesto o smjeni trenera razmišlja o dodatnom pojačavanju na igračkom planu, nakon što su ovog ljeta doveli nekoliko igrača.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Serie A je iznimno kompetitivna liga, tako da moramo biti strpljivi. Moramo pozorno analizirati razdoblje kroz koje momčad prolazi i nadamo se da će nam reprezentativna stanka dati vremena za to. Mazzarri će raditi najbolje što zna za Inter i mi ćemo mu dati vrijeme koje mu je potrebno. On će i dalje imati našu podršku." rekao je Thohir.

"Igračima sada treba jedno vrijeme kako bi se pripremili za sljedeću utakmicu na najbolji mogući način. Vidjet ćemo što trebamo napraviti. Ne mogu govoriti o tome kakav tip igrača i na kojim pozicijama želimo dovesti. Možda nam treba još jedan vezni igrač na istoj razini kao što su Hernanes i Kovačić, a također i napadač koji može dobivati duele u skoku. Ne mogu ništa detaljnije reći, jer sve trebamo procijeniti. Obrana je u redu i vezni red također radi dobro - imamo kvalitetne igrače koji igraju na visokoj razini, kao što su Kovačić, Medel i Hernanes." dodao je Thohir.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem