Predsjednik Milana Silvio Berlusconi uvjeren je kako se njegov klub može vratiti u vrh europskog nogometa pod vodstvom bivšeg napadača Filippa Inzaghija, dijelom i zbog činjenice da on sada ima više vremena za klub nego u prethodnim godinama dok je bio predsjednik vlade.


Milan je prošle sezone osvojio tek osmo mjesto u domaćem prvenstvu, čime nije izborio nastup u europskim natjecanjima, no pod Inzaghijevim vodstvom momčad je na početku nove sezone osvojila jedanaest bodova iz šest odigranih kola, te je Berlusconi uvjeren kako je samo pitanje trenutka kad će se uspjesi ponovno proslavljati na San Siru.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Radimo na rekonstrukciji pobjedničkog Milana. Sada imam više vremena za Milan i u klubu vlada lijepa atmosfera. Tu je novi trener koji doista želi pbojeđivati i vratiti Milan u vrh talijanskog, europskog i svjetskog nogometa, kao što je to bio slučaj i u proteklih trideset godina.

Oporavak je već započeo. Više smo renovirali momčad nego Juventus i Roma. Naš cilj je brzo se vratiti u Europu. Mislim da se u nogometu stvari događaju u ciklusima, s godinama uspjeha, trenucima pauze i onda opet slijede pobjede. Ali navijači mogu biti sigurni, momčad koju imamo je već kompetitivna i uskoro ćemo ponovno biti lideri u Europi." rekao je Berlusconi.


Dobro poznajete nogomet? Uzmite 100€ bonusa i zaradite klađenjem