Vezni nogometaš Juventusa Arturo vidal tvrdi kako nije istina da ga je klub bilo kada novčano kaznio, te kaže kako je njegov odnos s talijanskim prvacima vrlo dobar, unatoč drugačijim tvrdnjama talijanskih medija.


Naime, mediji su prenijeli vijest po kojoj je Vidal žestoko novčano kažnjen zbog sukoba u noćnom klubu u kojem je sudjelovao, no dvadesetsedmogodišnji čileanski reprezentativac kaže kako se radi o izmišljotini.

Čileanac nije putovao na jučerašnje gostovanje kod Sassuola, ali razlog tome bila je ozljeda koljena, a Vidal se o svemu oglasio putem Twittera.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Povodom 'informacija' koje su se pojavile u medijima posljednjih dana, želim pojasniti nekoliko stvari. Moj odnos sa svima u Juventusu je vrlo dobar. Moji suigrači, stručni stožer i uprava vjeruju u mene i ja vjerujem u njih. Klub me nije kaznio. ti izvještaji su pogrešni i često zlonamjerni.

Moje koljeno je vrlo dobro. Napornim radom ću se vratiti u svoju najbolju formu, ali ljetos sam se oporavljao od operacije i stoga nisam mogao odraditi pripreme kao moji suigrači.

Ja sam 100% odan klubu i reprezentaciji Čilea. Nadam se da ću osvajati trofeje s obje te momčadi. Nadam se da sam s ovim komentarom sve korektno informirao. Siguran sam da će zlonamjerni ljudi nastaviti s lažima, ali ja ne mogu napraviti ništa kako bih to izbjegao."