Napadač talijanskog prvoligaša Milana Stephan El Shaarawy kaže kako je pred njegovom momčadi ključni tjedan u kojem ih očekuju utakmice protiv Cagliarija i Palerma.


'Faraon' je danas napunio 22 godine, a jučer je odigrao utakmicu protiv Fiorentine, još jednu u kojoj nije uspio postići gol, kao što je to uspio napraviti kad je napunio dvadesetu.

"Jasno je da bih volio proslaviti postignutim golom i pobjedom, kao prije dvije godine. Protiv Fiorentine nam je nedostajalo učinkovitosti. Bili smo manje agresivni u usporedbi s ostalim utakmicama, ali sve u svemu, bila je to dobra izvedba.

Iako smo osvojili samo jedan bod, ipak smo uspjeli izvući nešto samopouzdanja iz te utakmice. Zapravo, ne bismo trebali biti nezadovoljni zbog remija, moramo nastaviti rasti i napredovati, ali zadovoljni smo igrom. Nažalost, nismo mogli napraviti više od remija, ali nasreću imamo šansu već u srijedu ponovno se podići." rekao je El Shaarawy.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Mladi talijanski reprezentativac kaže kako Milan već ima plan za utakmicu na Sardiniji.

"Utakmica protiv Cagliarija će biti teška, jer moramo biti čvrsti u obrani, a onda ih udariti kontranapadima. Moramo biti vrlo odlučni kako bismo napravili dobar posao od prve minute ako želimo pobjedu i trebamo izaći na teren s pravim duhom.

Da, Cagliari će imati dan odmora više, ali ne mislim da će to biti velika prednost za njih, jer mi imamo široku momčad. S obzirom da nas čekaju utakmice protiv Cagliarija i Palerma, ovo će biti odlučujući tjedan za nas, jer moramo osvojiti svih šest bodova, iako to neće biti lako, jer su obje momčadi vrlo dobro organizirane." dodao je El Shaarawy.

Svoj posljednji gol El Shaarawy je postigao u kolovozu 2013. godine, ali osjeća kako bi se to moglo uskoro promijeniti: "Fizički se osjećam vrlo dobro i sretan sam što sam odigrao svih devedeset minuta. Nema razloga da budem zabrinut zbog toga što dugo nisam zabio gol, samo moram nastaviti istim putem."