Nogometaš milanskog Intera Mateo Kovačić sinoć je na 'svom' San Siru odigrao gotovo kompletnu utakmicu protiv Italije, ušavši umjesto ozlijeđenog Luke Modrića, a za mladog veznjaka je to bila dobra prilika i da se u pravom svjetlu predstavi svom novom treneru Roberu Manciniju, koji je utakmicu gledao s tribina.


Nakon dvoboja protiv Italije je prokomentirao upravo završenu utakmicu, ali i dolazak novog trenera na klupu Intera umjesto otpuštenog Waltera Mazzarrija.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Pirotehnika? To je bilo užasno, to se nikad ne smije događati na terenu. To nisu naši navijači. Mancini? Ne poznajem ga, ali rekli su mi da je vrlo dobar trener, tako da sam sretan zbog njegovog dolaska. Zahvaljujem mu na onome što je rekao omeni. Razgovarat ću s njim kad stignem u Appiano." rekao je Kovačić.

"Večeras sam igrao kao playmaker i to je pozicija koju volim. Derbi protiv El Shaarawya? Pozdravio sam ga i poželjeli smo jedan drugom sreću. On je jak igrač, i sigurno je kako to nisam saznao tek sada. Rakitić i Modrić? Mogu samo učiti od njih, iako vjerujem i u svoje kvalitete." dodao je Kovačić.