Trener Milana Pippo Inzaghi našao se u velikim problemima sa sastavljanjem svojih obrambenih redova za susret sljedećeg kola protiv četvrtoplasirane momčadi Genoe sljedećeg vikenda.


Ignazio Abate, Mattia De Sciglio i Alex će propustiti nedjeljno gostovanje ma Marassiju, vrlo značajnu utakmicu za Rossonere, s obzirom da trenutno imaju dva boda manje i eventualnom pobjedom bi mogli preskočiti Genou na ljestvici.

Kako prenosi Gazzetta dello Sport, male su šanse da će se ijedan od ozlijeđene trojke oporaviti na vrijeme za put u Genou, pa će Inzaghi vjerojatno na teren poslati sličnu postavu kao i u utakmici protiv Udinesea u trinaestom kolu, kad su na bokovima zaigrali Daniele Bonera i Pablo Armero, a Adil Rami i Philippe Mexes u sredini obrane.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Problema ima i u veznom redu, gdje je neizvjesno hoće li za igru biti spreman Sulley Muntari, dok se Nigel de Jong tek vratio treninzima nakon što je bio izvan terena zbog istegnuća mišića.

Za igru bi trebao biti spreman talijanski reprezentativac Riccardo Montolivo, no malo je vjerojatno da će on krenuti od prve minute s obzirom na dugu stanku koja je iza njega.