Vezni nogometaš Intera Zdravko Kuzmanović oduševljen je svojom novom ulogom u momčadi, koju mu je dodijelio novi trener Roberto Mancini, te vjeruje kako Mancinijev rad već pokazuje pozitivne rezultate.


Kuznamović je u Inter stigao u siječnju 2013. godine, nakon što je prethodno igrao za Basel, Fiorentinu i Stuttgart, a prethodni trener Walter Mazzarri koristio ga je samo povremeno. Ipak, čini se kako su s dolaskom Roberta Mancinija i za njega svanuli bolji dani.

"Sviđa mi se igrati pod vodstvom Mancinija. On me je u tri utakmice zaredom koristio kao startera. Igrao sam ponekad i kod Mazzarrija, ali sada pokušavam biti još bolji. Osjećam da sam u dobroj formi i sviđa mi se to što novi trener forsira ofanzivniju igru." rekao je Kuzmanović za Gazzettu dello Sport.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Na pitanje o tome koje je nove stvari Mancini sa sobom donio u Inter, Kuzmanović nema dvojbi: "Podvući ću tri stvari - samopouzdanje, entuzijazam i radost. Nažalost, imali smo težak novi start u utakmicama protiv Milana i Rome, ali dajmo mu nekoliko tjedana i vidjet ćemo dobrobiti od njegovog rada."

"Sretan sam s obje pozicije na kojima me je Mancini koristio. Kad igram ispred obrane znam da moram pokrivati braniče i pokretati našu igru prema naprijed. Kao krilo, mogu igrati opuštenije i utrčavati u prostor čak i bez lopte." dodao je Kuzmanović.