Kako prenose talijanski mediji, uprava Milana bi se već ove zime mogla odlučiti na prodaju talijanskog reprezentativca Stephana El Shaarawya, kako bi barem dijelom smanjila minus u proračunu, koji trenutno iznosi oko 70 milijuna eura.


Klub je u financijskim problemima, a izostanak iz europskih natjecanja ove sezone donio je nove probleme ljudima koji vode računa o novcu.

Talijanski mediji tvrde kako će klub 2014. godinu završiti s gubitkom od 70 milijuna eura, što je toliko veliki problem da ga ni prodaja jednog od najboljih i najskupljih igrača neće riječiti do kraja.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Tuttosport tvrdi kako je najizgledniji kandidat za prodaju u lipnju, ako ne čak već i u siječnju, upravo El Shaarawy, koji je na meti dortmundske Borussije, Arsenala i Tome.

'Mali Faraon' se na tržištu igrača procjenjuje na oko 30 milijuna eura. Za Milan ne bi bila nikakva novost prodaja najskupljih igrača u svrhu krpanja proračuna, budući da su to posljednjih godina već učinili sa Zlatanom Ibrahimovićem, Kakom i Thiagom Silvom.