Talijanski superkup odigran u Kataru obilježili su Argentinci. Juventus i Napoli svoj su susret odigrali u Dohi, a pobjednika su na kraju odlučili jedanaesterci, u čemu su više sreće imali nogometaši Napolija, koji su na kraju i osvojili ovaj trofej.


Carlos Tevez je na samom početku utakmice, već u petoj minuti, doveo Juventus u vodstvo, a produžetke je Napoliju osigurao njegov sunarodnjak Gonzalo Higuain golom u 68. minuti. U 106. minuti ponovno Tevez dovodi Juventus u vodstvo, ali u 118. minuti ponovno sve na početak vraća Higuain.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca izvedeno je čak devet serija. Za Juventus su zabijali Vidal, Pogba, Marchisio, Morata i Bonucci, dok je Tevez pogodio vratnicu, Pereyra promašio cijeli gol, a Rafael Cabral je obranio udarce Chiellinija i Padoina.

Za Napoli su precizni bili Ghoulam, Albiol, Inler, Higuain, Gargano i Koulibaly, dok je Buffon obranio udarce Jorginha, Mertensa i Callejona.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Juventus - Napoli 2:2 (5:6)

Juventus: Buffon; Lichtsteiner (Padoin 79), Bonucci, Chiellini, Evra; Pirlo (Pereyra 66), Marchisio, Pogba; Vidal; Tevez, Llorente (Morata 106)

Napoli: Rafael; Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Gargano, David Lopez (Inler 91); De Guzman (Jorginho 106), Hamsik (Mertens 79), Callejon; Higuain

 

{adselite}