Prema pisanju talijanskih medija, Inter i Arsenal su postigli dogovor oko transfera njemačkog reprezentativnog napadača Lukasa Podolskog, koji bi tijekom večeri trebao stići u Milano kako bi finalizirao pregovore oko osobnih uvjeta suradnje s talijanskim klubom.


Menadžer Arsenala Arsene Wenger otkrio je ranije danas kako je prva ponuda Intera bila neozbiljno niska, zbog čega je glatko odbijena, ali se talijanski klub vratio s ozbiljnijom ponudom, koja je uzeta u razmatranje.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Vjerojatni transfer je najavio i trener Intera Roberto Mancini, koji je pohvalno govorio o Podolskom.

"Ako pogledate unatrag u povijest, Njemci su uvijek bili odlični u Interu. Ako on dođe, bit će to pozitivna stvar za klub. Poznajem ga kao igrača, može pokriti više pozicija na terenu, ima sjajan udarac, svjetski je prvak. On je igrao za Bayern i Arsenal, tako da ima veliko iskustvo i kvalitetu." rekao je Mancini odgovarajući na pitanja navijača putem službenog klupskog kanala.

Prema pisanju lista La Gazzetta dello Sport, napadač rođen u Poljskoj je spreman prihvatiti smanjenje plaće kako bi prešao u Inter, nadajući se kako će tu imati više prilika za igru nego u Arsenalu, gdje je imao marginalnu ulogu.


{adselite}