Legendarni kapetan Intera Javier Zanetti potvrdio je kako Pablo Daniel Osvaldo 'više neće biti dio Intera', dok iz argentinskog kluba Boca Juniors poručuju kako su optimistični oko mogućnosti da ga dovedu u svoje redove.


Napadač je odstranjen iz momčadi nakon pokušaja napada na suigrača Maura Icardija i dvodnevnog neopravdanog izbivanja s treninga, a kako u siječanjskom prijelaznom roku nije uspio pronaći novi klub pokušao je izgladiti stvari s klubom, no dopredsjednik Zanetti je odbacio takvu mogućnost.

"Osvaldo više neće biti dio Intera. Pokušavamo pronaći najbolje rješenje za njega." rekao je Zanetti za argentinski list Clarin.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Predsjednik Boca Juniorsa Daniel Angelici je također rekao novinarima kako je optimističan kad je Osvaldo u pitanju, dodavši kako u tom klubu čekaju da igrač riješi neke osobne probleme.

Prijelazni rok u Argentini završava tek za jedanaest dana, pa se sve strane nadaju kako će u tom razdoblju uspjeti doći do dogovora, a jedna od opcija je i raskid ugovora o posudbi i njegov povratak u Southampton.


{adselite}