Iz talijanskog prvoligaša Parme objavili su kako je novi vlasnik i predsjednik tog kluba Giampietro Manenti, koji je naslijedio Rezarta Tacija i Ermira Kodru, od kojih je otkupio klub za samo jedan euro.


Taci je bio na čelu konzorcija koji je postao vlasnik Parme prije manje od dva mjeseca, također za jedan euro, ali je zbog kontinuiranih financijskih problema odlučio vrlo brzo prodati klub, koji i dalje ostaje u velikim dugovima.

Nakon današnjeg sastanka dioničara iz kluba su objavili detalje oko novog vlasnika, koji će preuzeti i funkciju predsjednika kluba.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Nakon sastanka između dioničara Parme i konzorcija Eventi Sportivi Spa održanog danas, Parma odbjavljuje kako je klub u potpunosti otkupio Giampiero Manentio. Ermir Kodra je danas podnio ostavku, a ulogu predsjednika će s punim ovlastima preuzeti Giampietro Manenti.

Klupske poslove će voditi Glorenzo Alborghetti, uz asistenciju Pietra leonardija. Predsjednik Manenti i njegovi suradnici će pokušati što više skratiti vrijeme kako bi ostvarili nadolazeće rokove i započeli proces reizgradnje kluba." objavljeno je iz Parme.