Trener Intera Roberto Mancini poručio je čelnicima svog kluba kako bi trebali pronaći novca da se na San Siro dovede reprezentativac Obale Bjelokosti i veznjak Manchester Citya, Yaya Toure.


Toure se često dovodi u vezu s mogućim transferom u Inter u posljednje vrijeme, iako je sporti direktor talijanskog kluba Piero Ausilio taj posao opisao kao gotovo nemoguć.

"Toure? Piero, gurni ruke u džepove!" našalio se Mancini u razgovoru za Sky.

"Po meni je on jedan od najboljih igrača na svijetu. On je igrač Manchester Citya, tako da puno ovisi o njemu želi li iskustvo igranja u Italiji nakon što je igrao u drugim velikim europskim ligama. Bilo bi dobro za talijanski nogomet kad bi on došao." dodao je Mancini u ozbiljnijem tonu.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Mancini je prokomentirao i nadolazeću utakmicu Europa lige protiv Celtica, rekavši kako njegova momčad u Europi ide korak po korak.

"Kupovi su poseban slučaj, morate biti u pravom psihičkom i mentalnom stanju, a treba vam i sreća. Ove godine je puno sjajnih momčadi u igri, ali morate igrati utakmicu po utakmicu. Europski uspjeh puno znači ovom klubu, Inter je prije nekoliko godina osvojio i Ligu prvaka. Nadam se da možemo proći dalje, ali teško je reći što možemo postići u ovom trenutku." dodao je Mancini.