Njemački napadač Lukas Podolski kaže kako je njegova karijera u Interu krenula u pravom smjeru, a sve što mu nedostaje kako bi to definitivno potvrdio jeste jedan postignuti gol.


Njemac je došao u redove Nerazzurra na posudbu iz Arsenala u siječanjskom prijelaznom roku, no do sada nije uspio postići niti jedan gol, a nakon poraza od Fiorentine kritike je na njegov račun uputio i trener Roberto Mancini.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ja nemam problema s tim kad me mediji i drugi ljudi kritiziraju. Ja znam kako stvari funkcioniraju. Ono što je važno je znati gdje trebate napredovati. Prvi dio sezone u Arsenalu je bio vrlo težak z amene. Nisam mogao pronaći nikakav ritam." rekao je Podolski u razgovoru za tv postaju Sport 1.

"Moje izvedbe u Interu su do sada bile pozitivne, sve što nedostaje je gol, a nadam se da će i to brzo doći. To nije nešto što možete učiniti jednostavno okrenuvši prekidač. U svakoj utakmici u kojoj igram želim doprinijeti dobrim igrama i golovima, ali ovo drugo se do sada nije dogodilo." dodao je Podolski.