Kako pišu talijanski mediji, uprava Intera ispituje mogućnost da na klupu svoje momčadi sljedeće sezone dovede aktualnog trenera Olympique Marseillea, Marcela Bielsu, budući da postoji mogućnost raskida suradnje s Robertom Mancinijem.


Naime, iako je Mancini tek u studenom prošle godine zamijenio Waltera Mazzarrija na San Siru, glasine govore kako u njegovom ugovoru postoji klauzula po kojoj na ljeto može otići u Paris Saint-Germain, ukoliko taj posao postane dostupan.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Francuski list RMC Sport tvrdi kako su iz Intera pokušali kontaktirati Bielsu, no on je za sada odbio pregovarati kako bi se koncentrirao na posao u Marseilleu, iako nije odbio mogućnost razgovora po završetku sezone.

Iako se ta vijest čini pomalo nategnutom, Itasportpress.it danas prenosi kako je Bielsa kao jedan od uvjeta prelaska u Inter naveo dovođenje sa sobom trojice igrača: napadača André-Pierre Gignaca, playmakera Floriana Thauvina i mladog stopera Benjamina Mendya.

Gignacov ugovor istječe na ljeto i može preći u drugi klub bez odštete, dok bi Thauvin koštao između deset i petnaest milijuna eura, a Mendy nešto manje.