Vezni nogometaš Rome i nizozemski reprezentativac Kevin Strootman je odbacio medijske tvrdnje o tome kako bi zbog loše sanirane ozljede koljena mogao okončati karijeru, te je najavio svoj povratak na teren sljedeće sezone.


Nizozemac se je zbog ozljede koljena izvan terena bio gotovo kompletne 2014. godine, zbog čega je propustio kraj prošle sezone, Svjetsko prvenstvo i početak nove, a tek što se vratio na teren i odigrao u tri utakmice, u siječnju je morao ponovno na operaciju.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Obnavljanje ozljede je izazvalo brojne špekulacije, a dodatno ih je pojačao bivši liječnik Rome Mario Brozzi, koji je rekao da za njega nema povratka na teren nakon takvih ozljeda.

Međutim, Strootman je sinoć putem Twitter poručio: "Suprotno izvještajima u medijima, ja sam ponovno u treningu i naporno radim na svom povratku. Molim vas da ne vjerujete ljudima koji me nikad u životu nisu ni vidjeli. Umjesto toga, samo pratite moj i profil Rome na društvenim mrežama, gdje ću vas izvještavati o svom napretku. Samo da se zna, na pravom sam putu da budem ponovno u akciji kad krenu pripreme za novu sezonu."