Devetnaestogodišnji nogometaš Chieva Federico Mattiello doživio je težak dvostruki prijelom noge jučer u dvoboju s veznjakom Rome Radjom Nainggolanom, sinoć je uspješno operiran, a danas je iz bolnice poručio kako ništa ne zamjera belgijskom igraču.


I fibia i tibia desne noge stradali su Mattiellu u nezgodnom sudaru s Nainggolanom, a njegov menadžer Andrea Pastorello danas je za Calciomercato izjavio kako je operacija prošla uspješno.

"Razmijenio sam tekstualne poruke s njim jutros i on je dobro. Jasno je da je vrlo uznemiren i ljut, ali završit će sezonu sa svojim suigračima." rekao je Pastorello.

"Nainggolan? On je igrač koji uvijek igra čvrsto, to je istina, ali ni Federico nije igrač koji bježi od kontakta. To nije njegova krivnja, takve stvari se, nažalost, događaju. Mattiello to zna i on ništa ne zamjera Nainggolanu, on je pokazao veliku zrelost. On cijeni to što ga je igrač Rome pokušao kontaktirati nekoliko puta, i ne samo njega." dodao je Pastorello, najavivši kako će se mladi nogometaš na teren vratiti slejdeće sezone.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Odlučili smo se za operaciju odmah sinoć, ne zato što je bilo nekih komplikacija, nego jednostavno zato što su okolnosti bile povoljne. Što se tiče njegovog oporavka, ne mogu reći ništa o vremenskom razdoblju, ali nasreću došlo je samo do prijeloma kosti, ne i do oštećenja ligamenata zglobova koljena i gležnja. Uvjeren sam da će Federico biti spreman za početak sljedeće sezone." zaključio je Pastorello.

U međuvremenu, i sam Mattiello se oglasio putem Twittera poslavši svoju fotografiju iz bolničkog kreveta i zahvalivši svima na podršci.