Napadač Intera Mauro Icardi mogao bi već do kraja ovog tjedna staviti potpis na novi ugovor s ovim klubom, pišu talijanski mediji, te bi godišnje trebao zarađivati nešto manje od tri milijuna eura.


Argentinski napadač s Interom ima ugovor do ljeta 2018. godine, no s milijun eura po sezoni jedan je od najslabije plaćenih igrača u momčadi, te traži veću plaću, a nakon što je ove sezone postigao petnaest golova u 25 prvenstvenih utakmica ima argumente na svojoj strani.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Kako piše Gazzetta dello Sport, dvije strane su vrlo blizu dogovora oko uvjeta novog ugovora, koji bi trebao vrijediti do ljeta 2019. godine, odnosno godinu dana duže od trenutnog.

Najveća prepreka konačnom dogovoru trenutno predstavlja vremenski okvir, odnosno trenutak kad bi uvjeti novog ugovora trebali stupiti na snagu. Naime, Icardi bi želio povećanje plaće od dana potpisa novog ugovora, dok u Interu to žele odgoditi za ljeto, budući da su ove sezone već značajno povećali izdatke za plaće igrača potpisivanjem novih ugovora s Kovačićem i dovođenjem Shaqirija, Brozovića, Podolskog i Santona, zbog čega su došli pod lupu UEFA-e zbog mogućeg kršenja pravila financijskog fair playa.