Sportski direktor Juventusa Beppe Marotta danas proslavlja svoj 58. rođendan, a tom je prigodom za list Corriere della Sera dao veliki intervju, iz kojeg izdvajamo nekoliko rečenica, koje se odnose na aktualne špekulacije kad je igrački kadar u pitanju.


"Jesu li Cavani i Falcao na našem popisu želja? Mi želimo napredovati i postavljati pred sebe sve veće ciljeve. Neću spominjati nikakva imena, ali igrači kakve ste spomenuli sa sobom donose garanciju uspjeha. Juventus je sada poželjna destinacija za sve igrače u Europi. Prije nije bilo tako, a činjenica da je Di Natale odbio transfer to pokazuje." rekao je Marotta.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Nakon toga se sportski direktor Juventusa osvrnuo i na situaciju oko Paula Pogbe: "Nekad je sve što ste trebali napraviti kako biste uvjerili igrača da ostane u klubu bilo potapšati ga po leđima. Danas to više nije tako. On će sam odlučiti svoju budućnost. Ako on želi otići, klubu će ga biti teško zadržati. Pogba nikad nije pokazao želju za odlaskom. Problem će nastati ako mu neki drugi klub ponudi deset milijuna eura po sezoni."

Osvrnuo se i na budućnost Carlosa Teveza: "Carlos ima ugovor do ljeta 2016. godine i s njim tek trebamo razgovarati. Dugujemo mu puno, ali i on puno duguje Juveu. Ako odluči otići, morat ćemo se prilagoditi."