Izvršni predsjednik Milana Adriano Galliani je za Milan Channel prokomentirao situaciju u klubu i momčadi, ciljeve do kraja sezone i situaciju s trenerom Filippom Inzaghijem, koji ima ugovor do kraja sljedeće sezone.


"Otkako se broj ozlijeđenih igrača smanjio, počeli smo osvajati nešto više bodova. U ova posljednja dva teška mjeseca smo imali čak po 12-13 ozlijeđenih igrača. Gledao sam Mihajlovićevu Sampdoriju kako igra i bolje u drugim utakmicama. Mi vjerujemo u plasman u Europu, iako je zaostatak od sedam bodova veliki. Pokušavat ćemo sve do samog kraja kvalificirati se za mjesto u Europi."

"Ja sam Susov fan. Kad sam ga vidio u dresu španjolske U21 reprezentacije, činio se kao odličan igrač i odlučio sam ga dovesti. On je igrač koji je bio član Liverpoola i uvjeren sam da može biti važan igrač. Uvijek vidim kako dobro trenira."

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Milanski derbiji su uvijek korektni. Mi smo najnapredniji grad u Italiji po tom pitanju. Mislim da bi navijači Milana trebali uvijek biti zahvalni predsjedniku Berlusconiju što im je omogućio da slave osvajanje pet naslova Lige prvaka i igranje u osam finala. Odluke koje će Predsjednik donijeti u budućnosti će sigurno biti iz koristi i ljubavi prema Milanu."

"Inzaghi ima ugovor i za sljedeću sezonu. Siguran sam da će on napraviti dobar posao do kraja sezone i siguran sam da će i sljedeće sezone biti na klupi. Plasman u Europu nije uvjet za to. Bitno je napraviti dobar posao i završiti sezonu na pravi način, nakon problema koje smo imali u siječnju i veljači."