Do kraja ispunjeni San Siro svjedočio je gradskom derbiju koji zasigurno neće ući u povijesne knjige kao jedan od najboljih, ali je pružio zanimljiv dvoboj, u kojem je bliže pobjedi bio formalni domaćin Interu, kojemu je ipak za osvajanje punog plijena nedostajalo i malo sportske sreće.


Diego Lopez je u nekoliko navrata sjajnim intervencijama spašavao svoju mrežu, koja se jednom i zatresla, kad je autogol postigao Mexes, ali ga je sudac ipak poništio, jer je prethodno u akciji Palacio napravio prekršaj. Iako su usporene snimke pokazale kako je prekršaj doista postojao, za očekivati je kako će ova situacija izazvati dosta kontroverzi.


Roma nije uspjela iskoristiti jučerašnji poraz Lazija kako bi ponovno preuzela drugu poziciju, budući da je bod s Olimpica odnijela Atalanta, pa je Lazio i dalje ostao na mjestu koje izravno vodi u skupine Lige prvaka, zahvaljujući nešto boljoj gol razlici od svog gradskog rivala.

Unatoč svim problemima izvan terena, Parma u posljednje vrijeme nastavlja protivnicima otkidati vrijedne bodove, a danas je bez dva vrijedna boda koja bi im puno značila u borbi za opstanak ostao Empoli, no treba ipak reći kako ta borba i nije previše neizvjesna, budući da su uz već otpisanu Parmu daleko od sigurne zome Cagliari, koji je danas na svom terenu poražen od Napolija, i Cesena.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Petak:  
Genoa - Parma 2:0

Subota:
Sampdoria - Cesena 0:0
Juventus - Lazio 2:0

Nedjelja:
Sassuolo - Torino 1:1
Chievo - Udinese 1:1
Empoli - Parma 2:2
Palermo - Genoa 2:1
Roma - Atalanta 1:1
Cagliari - Napoli 0:3
Inter - Milan 0:0

Ponedjeljak:
20:45
Fiorentina - Verona