Vlasnik Milana Silvio Berlusconi i tajlandski biznismen Bee Taechaubol sastali su se danas i dogovorili kako će tajlandski bogataš investirati u ovaj klub, no za sada nije sigurno tko će od njih dvojice nakon svega biti većinski vlasnik kluba.


Ono što je sigurno jeste da će Berlusconi zadržati određeni postotak vlasništva, a moguće je da taj postotak bude i preko 50%, no te detalje njih dvojica tek trebaju dogovoriti u narednim danima.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Susreli smo se kako bismo definirali sve aspekte, posebno kad je u pitanju budućnost Milana i mogu navijačima dati garanciju da bi nova situacija mogla vratiti klub na staze slavne prošlosti. Mr Bee je vrlo ozbiljna osoba, koja poštuje sve uvjete kako bi se postigao dogovor i stoga smo postali prijatelji. Mislimo da možemo napraviti dobre stvari nastavivši našu suradnju. Ovo je dan koji vodi Milan u smjeru u kojem ćemo ići u budućnosti. Dionice? Sve je još uvijek moguće. Ja bih mogao zadržati 51%. Koliko će vremena trebati za konačni dogovor? Ne znam, važno je imati sigurnost da se Milan može vratiti na veliku scenu u Italiji, Europi i svijetu." rekao je nakon sastanka Berlusconi.

"Želim se zahvaliti predsjedniku na pruženoj prilici. Ovo je velika čast za mene. Moramo još poraditi na nekim detaljima i potrebno nam je još vremena. Nadamo se kako ćemo zajedno pogurati klub naprijed." izjavio je nakon sastanka Taechaubol, koji nije želio komentirati Berlusconijevu izjavu o mogućnosti zadržavanja većinskog paketa dionica kluba, ali je demantirao priče o tome kako u klub na mjesto sportskog direktora želi vratiti Paola Maldinija, rekavši kako nikakvog govora o konkretnim imenima za sada nije bilo.