Filippo Inzaghi je uvjeren kako je on i dalje pravo rješenje za trenera Milana, unatoč činjenici da njegova momčad igra katastrofalnu sezonu, te je uz niz od pet utakmica bez pobjede ostala daleko od mogućnosti za plasman u europska natjecanja.


Inzaghi nije želio previše špekulirati oko svoje budućnosti, ali je naglasio kako ne bi bilo pošteno da sinoćnja utakmica protiv Napolija, u kojoj je njegova momčad ostala s igračem manje nakon samo 45 sekundi, bude odlučujući faktor u donošenju odluke.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Uspio sam sve preokrenuti otkako sam prošlog ljeta preuzeo momčad. Imali smo četiri sjajna mjeseca, a onda smo se počeli mučiti. Ali, jasno je da ovdje postoji nešto dobro. Klub će napraviti procjenu i donijeti odluku, ali ja imam ugovor.

Tijek utakmice protiv Napolija je odredio crveni karton. Vidio sam dobru momčad 70 minuta. Možda bi žuti karton bio pošteniji nego crveni, jer je i Gabriel Paletta bio blizu te situacije. Borili smo se žestoko s deset igrača. Ne mogu reći ništa loše o našem momčadskom duhu.

Čak smo imali priliku i zabiti preko Bonaventure, kad je u prvom poluvremenu pogodio stativu glavom. Definitivno nismo zaslužili ovako težak poraz." rekao je Inzaghi nakon susreta u kojem je Napoli slavio rezultatom 3:0.