Predsjednik Intera Erick Thohir je najavio kako će investirati u pojačanja za momčad pred sljedeću sezonu, kako bi ona bila u mogućnosti ostvariti 'važne rezultate'.


Indonezijski biznismen je putem službene internet stranice kluba odbacio glasine o tome kako nije spreman značajnije investirati u pojačavanje momčadi Nerazzurra ovog ljeta.

"U posljednjih nekoliko dana su cirkulirale pogrešne informacije o načinu na koji moja Grupa vodi svoje poslove i o mojoj volji da nastavim podržavati Inter u budućnosti.

Ako netko misli da će nas takve priče spriječiti da ostvrimo važne rezultate za Inter, onda je u krivu. Moja grupa ima poslove širom svijeta i ja sam u Italiji investirao na isti način kako sam uspješno činio u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Moja je dužnost i, što je još važnije, moja volja kao dioničar investirati u Inter. To je ono što radimo od prvog dana i to ćemo nastaviti raditi u godinama koje dolaze, osiguravajući kapital i upravljanje.

Nastavit ćemo ojačavati klupske strukture i osigurati da Roberto Mancini može imati najvišu kvalitetu i najkonkurentniju momčad na terenu, koja će pružati bolje predstave vama, navijačima Intera širom svijeta." poručio je Thohir.